Κατασκευή Ιστοσελίδων & Εφαρμογών

Στο Studies Applications Center (SAC) η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται σχεδιάζοντας με γνώμονα την χρηστικότητα και φυσικά τη φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης.  Γνωρίζουμε τι χρειάζεται να εμπεριέχει μία πετυχημένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Αυτό το στοιχείο μας κάνει αποτελεσματικούς. προσαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας στις ανάγκες του πελάτη.

Χάρη στο κορυφαίο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στο οποίο βασίζονται οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε (το WordPress), η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία με λίγες ώρες εκπαίδευσης.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες εφαρμόζοντας την τεχνική του responsive design (αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που τρέχουν άψογα σε ευρύ φάσμα συσκευών όπως pc, smartphones και tablets).

Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης και εφαρμόζουμε τεχνικές για γρηγορότερο φόρτωμα.

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και σας  ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τάσεις.

Το Studies Applications Center (SAC) αναπτύσσει ολοκληρωμένες Ευέλικτες και οικονομικές λύσεις Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Εφαρμογών Βάσεων Δεδομένων στα πιο σύγχρονα και διαδεδομένα συστήματα βάσεων δεδομένων και προσαρμοσμένες πλήρως στις ανάγκες και τις δυνατότητες του πελάτη.

Κάθε βάση δεδομένων σχεδιάζεται πάνω στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη μας. Οχυρώνουμε κάθε εφαρμογή μας με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας δεδομένων.

Διαθέτουμε την υποδομή για το βέλτιστο σχεδιασμό υλοποίησης και διαχείρισης βάσεων δεδομένων σε συνδυασμό με την ανάπτυξη λογισμικού και λειτουργία μεγάλων αποθηκών δεδομένων.

Οι γνώσεις μας και οι άριστες συνεργασίες μας στον τομέα του προγραμματισμού εξασφαλίζουν την σχεδίαση και την ανάπτυξη εξειδικευμένων Εφαρμογών (διαδικτυακών, πολυμεσικών ), που καλύπτουν  τις μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

  • Ανάπτυξη Custom Applications
  • Digital Signage
  • Tablet Menu
  • Mobile Applications
  • Εφαρμογές Windows 8
  • Εφαρμογές Android
  • Εφαρμογές IOS
  • Εφαρμογές Smart TV
  • Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού

Σχεδιάζουμε με γνώμονα την χρηστικότητα και φυσικά πρώτο μέλλημα μας είναι η φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης. 

Χάρη στο κορυφαίο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου στο οποίο βασίζονται οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε (το WordPress), η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία με λίγες ώρες εκπαίδευσης.

Το Studies Applications Center (SAC δημιουργούμε QR codes εύκολα, γρήγορα και χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες του B2C marketing για την προώθηση των προϊόντων και την επικοινωνία με τους πελάτες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη χρήση των κωδικών QR, από τη διάδοση πληροφοριών σχετικά με τον εαυτό σας μέχρι λύσεις marketing για την επιχείρησή σας. Ορισμένες από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σχετικά με τη χρήση των κωδικών QR είναι: οι επαγγελματικές κάρτες / Διαφημιστικά υλικά, Εισιτήρια εκδήλωσης, Συσκευασία προϊόντων/ Εντοπισμός προϊόντων κ. ά. .

Δημιουργούμε QR codes τα οποία μπορούν να “διαβάσουν” οι πελάτες σας με το κινητό τους τηλέφωνο. Ενσωματώνετε στα QR codes όποιο μήνυμα θέλετε, link προς την ιστοσελίδα σας ή το προϊόν σας, στοιχεία επικοινωνίας, προσφορές, κ.α. Αφού έχουμε δημιουργήσει τα QR codes, τα τυπώνουμε εύκολα σε χαρτί A4 και σε αυτοκόλλητες ετικέτες προκαθορισμένων διαστάσεων.Έχοντας τυπώσει τα QR codes στα αυτοκόλλητα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να τα κολλήσετε στα προωθητικά έντυπα σας.

Η χρήση αυτής της τεχνολογίας θα σας βοηθήσει να μπείτε στην εποχή της διαδραστικής τεχνολογίας, να συνδέσετε τις offline πρωτοβουλίες προώθησης με αυτές στα νέα μέσα και να τραβήξουν την προσοχή του κοινού σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ

Ενοικίαση Ιστοσελίδων

ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Responsive Design

Κατασκευή Ιστοσελίδων Mobile Friendly

Στο Studies Applications Center (SAC) η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρισή σας και την φιλικότητα προς τον χρήστη. Σύγχρονος σχεδιασμός ιστοσελίδας με προσοχή στην λειτουργικότητα και με responsive design.

Γνωρίζουμε τι χρειάζεται να εμπεριέχει μία πετυχημένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αυτό το στοιχείο μας κάνει αποτελεσματικούς. Προσαρμόζουμε την τεχνογνωσία μας στις ανάγκες σας.

Studies Applications Center (SAC) - Κατασκευή ιστοσελίδων, ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου, κατασκευή eshop, blogs, portals

Ζητήστε μας να σας υποβάλλουμε αναλυτική οικονομική προσφορά των υπηρεσιών μας, στέλνοντας μας συμπληρωμένη τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνώντας μαζί μας info@sac-athens.com ή στο τηλέφωνο 212 1052708.