Eshop με woocommerce – αξίζει ή όχι?

Eshop με WooCommerce – Γιατί να το επιλέξετε

Πολλοί αναρωτιούνται αν η κατασκευή eshop με woocommerce είναι καλή λύση. Το Woocommerce  είναι πλέον η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα για δημιουργία eshop. Προσφέρει πληθώρα εργαλείων για να έχετε το απόλυτο έλεγχο του ηλεκτρονικού σας κατάστημα.  Με ένα woocommerce eshop  θα μπορείς με ευκολία να  προσθέτεις και να αφαιρέσεις προϊόντα , θα έχεις δυνατότητα διαχείρισης αποθέματος καθώς και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα eshop με WooCommerce – Γιατί να το επιλέξετε

 1. Το κόστος για ένα custom eshop μπορεί να είναι δεκαπλάσιος από το κόστος κατασκευής eshop με woocommerce. Λόγο των πολλών plugins που υπάρχουν για το woocommerce,  δωρεάν και με πληρωμή
 2. Οι δυνατότητες παραμετροποίησης που προσφέρει το WooCommerce καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες για ένα e-shop.
 3. Εύκολο στην χρήση (user friendly): Ένα από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η επιλογή WooCommerce είναι η εξαιρετικά εύκολή διαχείριση του. Με μία απλή εκπαίδευση θα είστε σε θέση να έχετε τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος διαχείρισης. (Back-end). Ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, διαπιστώνουν την ευκολία στην χρήση του. Είναι πιο εύκολο να χειριστείτε το WooCommerce ακόμα κι αν δεν έχετε πείρα!
 4. S.E.O. ready* Το WooCommerce αναπτύχθηκε  ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.
 5. Επεκτασιμότητα: Woocommerce σημαίνει δυνατότητα για πολλαπλές επεκτάσεις! Με το WooCommerce έχετε την δυνατότητα με ευκολία να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσα από πληθώρα plugins (πρόσθετα) που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
 6. Ευκολία διαχείρισης πληρωμών: Οι τρόποι πληρωμών αλλά και η διαχείριση τους είναι κάτι που θα πρέπει να το σκεφτείτε αλλά και να το υλοποιήσετε με μεγάλη προσοχή. Το WooCommerce έρχεται με προεγκατεστημένες τις πύλες πληρωμών των PayPal & Stripe και φυσικά όλων των offline τρόπων όπως ή αντικαταβολή & κατάθεση σε τράπεζα.Για την διασύνδεση του WooCommerce e-shop σας με οποιαδήποτε συστημική ελληνική τράπεζα θα βρείτε φυσικά όλα τα απαραίτητα εργαλεία τόσο σε free όσο και σε paid εκδόσεις ώστε να τα εγκαταστήσετε.
 7. Ευκολία διαχείρισης μεθόδων αποστολής: Ακριβώς μετά την διαχείριση πληρωμών, το αμέσως επόμενο βήμα είναι οι μέθοδοι αποστολής. Μπορείτε σε ένα πολύ εύκολο περιβάλλον διαχείρισης να ορίσετε τους κανόνες των μεταφορικών σας ανά βάρος, ανά Τ.Κ. ή οτιδήποτε άλλο απαιτούν οι ανάγκες σας.
 8. Προσφέρει στατιστικά παραγγελιών: Κάθε επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να μαθαίνει για την εξέλιξη του μηνιαίου τζίρου, την αξία καλαθιού ανά παραγγελία και την επιτυχία που έχει κάθε προϊόν. Δείτε τα όλα μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του eshop σας.
Κατασκευή Eshop - Σχεδιασμός E-Shop - Ηλεκτρονικό Κατάστημα - Studies Applications Center

Μ’ ένα E-shop η Επιχείρησή σας είναι ανοικτή 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα!

Αποκτήστε νέους πελάτες και λειτουργήστε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα 24 ώρες την εβδομάδα μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα. Διευρύνετε το κοινό και αυξήστε τις πωλήσεις σας.

H διαδικτυακή παρουσία μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι πλέον απαραίτητη. Με την κατασκευή E-Shop η αγορά σας φεύγει από τη φυσική σας τοποθεσία. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συμβάλλει στη βελτίωση της δημόσιας εικόνας μιας επιχείρησης καθώς οι συνήθειες των καταναλωτών και των εμπόρων άλλαξαν.

Οι πελάτες της σημερινής αγοράς, θέλουν να βρίσκουν προϊόντα ποιότητας και πληροφορίες, γρήγορα και εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι πλέον αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες οn-line, συνήθως μέσω μηχανών αναζήτησης συγκρίνουν τιμές, διαβάζουν κριτικές άλλων αγοραστών και μοιράζονται εμπειρίες με άλλους χρήστες προτού αγοράσουν!

Τι μπορείτε να πουλήσετε με WordPress + WooCommerce;

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Κατασκευή E-Shop - Studies Applications Center

 • φυσικά προϊόντα,
 • ψηφιακά προϊόντα (π.χ. λογισμικό, αρχεία, ebooks),
 • υπηρεσίες,
 • κρατήσεις (π.χ. για ραντεβού, δωμάτια, διακοπές, αυτοκίνητα και οτιδήποτε μπορεί να γίνει κράτηση),
 • συνδρομές,
 • προϊόντα τρίτων – ως affiliate

Με άλλα λόγια, το WooCommerce σας επιτρέπει να πουλήσετε οτιδήποτε μπορεί να έχει μια εμπορική αξία.

Συχνές Ερωτήσεις κατασκευή eshop με woocommerce:

 1. Πόσα προϊόντα μπορώ να έχω στο WooCommerce e-shop μου;
  Δεν υπάρχει κάποιο όριο στα προϊόντα που μπορούν να υπάρχουν σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce. Ανάλογα με τα προϊόντα και το πόσες φωτογραφίες έχει το κάθε προϊόν μπορείτε να υπολογίσετε το χώρο φιλοξενίας. Όσο μεγαλώνει το eshop σας θα χρειασθεί καλύτερο hosting με περισσότερες δυνατότητες.
 2. Είναι το WooCommerce εύκολο στη χρήση του; Το WooCommerce είναι πολύ εύκολο στη χρήση και στη διαχείρισή του. Ακόμα και οι αρχάριοι χρήστες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, διαπιστώνουν την ευκολία στην χρήση του.
 3. Τι μπορώ να πουλήσω με το WooCommerce; Το WooCommerce δίνει τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών τύπων προϊόντων και υπηρεσιών. Μπορείτε να έχετε από απλά προϊόντα, προϊόντα με παραλλαγές εώς και συνδρομές, κρατήσεις και πολλά άλλα.
 4. Είναι το WooCommerce φιλικό ως προς το SEO; Το WordPress έχει αναπτυχθεί με τρόπο ώστε να είναι SEO friendly. Ένα επιτυχημένο SEO απαιτεί συνεχείς προσπάθειες, αλλά με το WooCommerce είναι πιο εύκολο να βελτιστοποιήσετε το eshop σας σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.
 5. WooCommerce ή Custom e-shop; Με τις δυνατότητες παραμετροποίησης που μας δίνει το WooCommerce, μπορούμε και καλύπτουμε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες για το e-shop σας. Με το WooCommerce έχετε την δυνατότητα με ευκολία να επεκτείνετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσα από πληθώρα plugins (πρόσθετα) που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
 6. Μπορώ να προσθέσω άλλες γλώσσες ή συναλλάγματα στο WooCommerce; Το WooCommerce υποστηρίζει όλες τις γλώσσες και τα συναλλάγματα.
 7. Τι μεθόδους πληρωμής μπορώ να έχω; Το WooCommerce υποστηρίζει μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, όπως την πληρωμή επιταγής, την παράδοση με μετρητά, την άμεση τραπεζική μεταφορά, το PayPal. Επίσης, μπορείτε πάντα να προσθέσετε περισσότερες πύλες πληρωμών με βάση τις ανάγκες  σας.
 8. Μπορώ να προσθέσω προσφορές στο WooCommerce; Στο WooCommerce μπορείτε να προσθέσετε διάφορες προσφορές, κουπόνια, δωρεάν αποστολή με ή χωρίς προϋποθέσεις, εκπτώσεις τιμών, ομαδικά προϊόντα, εποχιακές εκπτώσεις και πολλά άλλα.
 9. Πώς να διαλέξω εταιρεία για να κατασκευάσει το WooCommerce e-shop μου; Σίγουρα η εμπειρία του developer παίζει καθοριστικό ρόλο. Επίσης, η δυνατότητα να αναλαμβάνει την επεκτασιμότητα του ηλεκτρονικού κατάστημα παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς δεν θέλει κάνεις να κατασκευάζει ένα eshop και μετά να μην μπορεί να επεκταθεί όπως μεγαλώνει η επιχείρηση.

Στην κατασκευή Eshop προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κάθε επισκέπτη.

Έχοντας υλοποιήσει δεκάδες επιτυχημένα project για ηλεκτρονικά καταστήματα με WooCommerce, γνωρίζουμε πως μπορούμε  πραγματικά  να αναδείξουμε την ηλεκτρονική σας παρουσία.

Είστε έτοιμοι να απογειώσετε τις πωλήσεις σας;

Κατασκευή Eshop : Επαγγελματικά, σύγχρονα και οικονομικά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για το Ηλεκτρονικό Κατάστημα σας!