Ιστοσελίδα : 10 Λόγοι για να έχετε ιστοσελίδα

  1. Περισσότερη αξιοπιστία με την εταιρικής σας διαδικτυακή παρουσίαΜια επιχείρηση πρέπει να έχει οπωσδήποτε στην σύγχρονη εποχή μας, ένα website και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός από τον αριθμό τηλεφώνου της και την φυσική της διεύθυνση.
  2. Η ιστοσελίδα σας είναι πάντα ανοικτή για τους πελάτες σας: Η ιστοσελίδα σας είναι ανοικτή για τους πελάτες σας 24ώρες το 24ώρο και τις επτά ημέρες της εβδομάδας και χωρίς την φυσική σας παρουσία.
  3. Οι πελάτες θα σας βρούν online πιο εύκολα και πιο γρήγορα: Σήμερα με το Διαδίκτυο, οι πελάτες μπορούν να βρούν εύκολα και γρήγορα την επιχείρησή σας με την βοήθεια των Μηχανών Αναζήτηση. Αν δεν έχετε εταιρικό site δύσκολα σας βρίσκουν οι πελάτες σας.
  4. Είναι πιο εύκολο να θυμάται κανείς την διεύθυνση μιας ιστοσελίδας (Web ή URL) από τον αριθμό ενός τηλεφώνου: Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να έχουμε μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή μας.
  5. Οι ανταγωνιστές σας έχουν ιστοσελίδα: Αν δεν έχετε ήδη ένα δικτυακό τόπο είστε ήδη ένα βήμα πίσω από τους άλλους. Πόσοι πελάτες νομίζετε ότι έχετε χάσει ήδη;
  6. Χαμηλό κόστος για την δημιουργία, την συντήρηση (domain name & hosting) και την διαχείριση του περιεχόμενου της:  Η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου δεν απιτεί μεγάλο κόστος. Υπάρχουν πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε την δικιά σας ιστοσελίδα ξεκινώντας από 95€. 
  7. Εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο: Κανένας δεν παίρνει πια στα σοβαρά μια επιχείρηση όταν δεν έχει την δικιά της ιστοσελίδα. Ένα καλαίσθητο εταιρικό site βελτιώνει σίγουρα την εικόνα μιας επιχείρησης (προϊόντα και υπηρεσίες).
  8. Μια ιστοσελίδα αυξάνει τη Γεωγραφική ευρεία περιοχή της επιχείρησής σας: Εάν είστε μια μικρομεσαία επιχείρηση, με την περιήγηση και την αναζήτηση  στο Διαδίκτυο, οι δυνητικοί πελάτες σας που δεν ανήκουν στην άμεση γεωγραφική  (τοπική) περιοχή σας, μπορεί να βρουν εύκολα την επιχείρησή σας.
  9. Πώληση: Μια αποτελεσματική ιστοσελίδα μπορεί να αντικαταστήσει το φυσικό σας κατάστημα, έχοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας εύκολα διαθέσιμες. 
  10. Μην μείνετε αόρατοι: Οι καιροί άλλαξαν και μαζί άλλαξαν και οι τρόποι προβολής μίας επιχείρισης. Απλά, εάν δεν είσαι on line είσαι αόρατος.