ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το Studies Applications Center (SAC) σας δίνει τη δυνατότητα να εκδώσετε το βιβλίο σας –έντυπο ή ηλεκτρονικό- και να είναι διαθέσιμο στην αγορά με ελάχιστο κόστος.  Πιο συγκεκριμένα:

  • Πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες εργασίες και παράγει το βιβλίο σας (έντυπα ή ψηφιακά) οικονομικά και γρήγορα, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υλικών και την αισθητική του.
  • Τυπώνει ή το μετατρέπετε σε όσα ακριβώς αντίτυπα χρειάζεσθε.
  • Προωθεί/διαφημίζει  το βιβλίο σας μέσω ενός μεγάλου δικτύου διασύνδεσης, το διακινεί στα βιβλιοπωλεία μέσω χονδρεμπόρων βιβλίου, και παράλληλα το διαθέτει προς πώληση μέσω του ηλεκτρονικού του βιβλιοπωλείου.

Στο Studies Applications Center (SAC) σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ψηφιακές εκδόσεις σε διάφορες μορφές και για διάφορες πλατφόρμες, βασιζόμενοι σε τεχνολογίες όπως flash, ePub ή e-book και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες, παρακολουθώντας τις εξελίξεις για να σας προσφέρουμε πάντα τις επιλογές που θα κάνουν τις εκδόσεις σας πιο προσβάσιμες.

  • Τρισδιάστατα ηλεκτρονικά βιβλία
  • Ψηφιακοί Κατάλογοι Προϊόντων

Δημιουργία E-book  από  30€!

Ψηφιακοί Κατάλογοι Προϊόντων

Ψηφιακοί Κατάλογοι Προϊόντων – Εκδόσεις

Στις μέρες μας, η ανάγκη για την δημιουργία ενός Ψηφιακού Καταλόγου που θα προωθήσει τα προϊόντα-υπηρεσίες της επιχείρησή σας γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική.

Ήδη η έννοια ενός Digital Καταλόγου Προϊόντων είναι συνυφασμένη με τις marketing πολιτικές των μεγαλύτερων εταιρειών. Γίνεται φανερή λοιπόν η ανάγκη δημιουργίας ενός τεχνολογικά άρτιου καταλόγου για την επιχείρησή σας.

Ζητήστε μας να σας υποβάλλουμε αναλυτική οικονομική προσφορά των υπηρεσιών μας, στέλνοντας μας συμπληρωμένη τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνώντας μαζί μας info@sac-athens.com ή στο τηλέφωνο 212 1052708.