Γραμματειακή Υποστήριξη

Γραμματειακή Υποστήριξη για όλους τους κλάδους επαγγελματιών & εταιρειών

Η Γραμματειακή Υποστήριξη συνδυάζει την επικοινωνία, με την εμπειρία, την γνώση της αγοράς, την αποτελεσματικότητα, και την αξιοπιστία.  Μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη απόδοση για την επιχείρησή σας ανεξαρτήτως μεγέθους.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Γραμματειακής Υποστήριξης.  Απευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους επαγγελματιών (ιατρούς, δικηγόρους, ελεύθερους επαγγελματίες), και εταιρειών (Εμπορικές, Βιομηχανικές & Υπηρεσιών).

Οι υπηρεσίες Γραμματειακής Υποστήριξης παρέχονται μεμονωμένες ή σε προκαθορισμένα πακέτα συνεργασίας. Υπάρχει απόλυτη ευελιξία στην παροχή της εκάστοτε υπηρεσίας ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Γραμματειακή Υποστήριξη:

Το Studies Applications Center (SAC) παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες

Παρέχουμε υπηρεσίες Επεξεργασίας και Δακτυλογράφησης Κειμένων (χειρόγραφων, επίσημων ή προσωπικών έγγραφων, δικογράφων, εργασιών, διατριβών, σημειώσεων κλπ.) στα Ελληνικά και Αγγλικά με απόλυτη ακρίβεια και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλαμβάνουμε:

 • Δακτυλογραφήσεις Κειμένων: Λογοτεχνικών, Τεχνικών, Νομικών, Οικονομικών, Ναυτιλιακών και Ιατρικών
 • Δακτυλογραφήσεις φοιτητικών εργασιών, abstracts συνεδρίων, τιμοκαταλόγων, παρουσιάσεων, ισολογισμών, προσχέδια βιβλίων για υποβολή σε εκδοτικούς οίκους, εγχειριδίων χρήσης, προτάσεων για διαγωνισμούς, καταστατικά εταιρειών, συμβολαίων και βιογραφικών σημειωμάτων

Είναι δυνατή η εισαγωγή συμβόλων, σχημάτων, πινάκων, μαθηματικών τύπων, φωτογραφιών και διαγραμμάτων με σκοπό την καλύτερη παρουσίαση του κειμένου σας.

Τα δακτυλογραφημένα κείμενα μπορούν να προσαρμοσθούν και να ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες μορφοποίησης. Με την ολοκλήρωση της εργασίας, συνεργάτες μας κάνουν πλήρη επανέλεγχο σε αντιπαραβολή με τα πρωτότυπα κείμενα έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα τυπογραφικών λαθών, προκειμένου να εξασφαλισθεί η πιστότητα και η ακρίβεια των δακτυλογραφημένων κειμένων.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, τα Δακτυλογραφημένα Κείμενα, εκτυπώνονται ψηφιακά (έγχρωμα ή ασπρόμαυρα) ή παραδίδονται σε ηλεκτρονική μορφή Αρχείων PDF & Word, σε οποιοδήποτε μέσο επιθυμείτε (USB stick, CD, e-mail κλπ.). 

Αναλαμβάνουμε την Εισαγωγή Δεδομένων σε:

 • Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)
 • Βάσεις Δεδομένων (Data Base)
 • Εξειδικευμένες Εφαρμογές. Το κόστος ορίζεται από το σύνολο των εγγραφών που θα καταχωρηθούν και  συνεκτιμώντας τον αριθμό και το είδος των πεδίων της κάθε εγγραφής.

Δημιουργούμε Εταιρικές Παρουσιάσεις για  να παρουσιάσετε τα πλεονεκτήματα του προϊόντος σας ή να επιδείξετε μία υπηρεσία σας.

Κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, χρησιμοποιούμε:

 • Φόντο της δικής μας ή της δικής του επιλογής (π.χ. λογότυπο εταιρείας, templates εταιρείας)
 • Animation Effects
 • Δυνατότητα χρονισμού

Η ενσωμάτωση πολυμέσων στις παρουσιάσεις σας, όπως videos, animations, ήχων και γραφικών, φέρνουν τους πελάτες πιο κοντά σε εσάς και σε αυτό που προσφέρετε.

Στο Studies Applications Center (SAC), έχοντας εκτενή γνώση των διάφορων τεχνολογίων, διασφαλίζουμε ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την παλτφόρμα στην οποία εμφανίζεται η παρουσίαση.

Σε συνεργασία με έμπειρους φιλολόγους αναλαμβάνουμε την Επιμέλεια κειμένων.

Η μορφοποίηση των κειμένων γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένες οδηγίες (π.χ. οδηγίες υποβολής φοιτητικών εργασιών ή άρθρων προς δημοσίευση σε επιστημονικά περιοδικά). Γίνεται η ένθεση φωτογραφιών ή διαγραμμάτων εντός του κειμένου (με σκανάρισμα φωτογραφιών ή δημιουργία των διαγραμμάτων), με έλεγχο της αρίθμησης των στοιχείων και την προσαρμογή των σχετικών λεζάντων.

Επίσης, το Studies Applications Center (SAC) αναλαμβάνει την δημιουργία Abstract Books Συνεδρίων καθώς και τόμων που περιλαμβάνουν ομιλίες και παρουσιάσεις σε συνέδρια ή επιστημονικές ημερίδες – σε ηλεκτρονική μορφή προς διανομή στους συμμετέχοντες. Αναλαμβάνουμε την αναπαραγωγή των σχετικών CD, με εκτύπωση του λογοτύπου του συνεδρίου ή της ημερίδας πάνω στο CD και σε χάρτινη ή σκληρή πλαστική θήκη.

Το Studies Applications Center (SAC) εξειδικεύεται στη Συγγραφή/Επιμέλεια Ενημερωτικών και Διαφημιστικών Φυλλαδίων.

Για τη συγγραφή των φυλλαδίων απαιτείται ένα σύντομο ραντεβού, έτσι ώστε ο πελάτης να μας δώσει μια πλήρη περιγραφή του τι ακριβώς θα ήθελε να περιλαμβάνεται στο φυλλάδιο και ποιες κατά την γνώμη του είναι οι ανάγκες ενημέρωσης των αναγνωστών στους οποίους απευθύνεται. Μετά από αυτή τη συνάντηση,  θα προχωρήσουμε στην αναγκαία έρευνα βιβλιογραφίας και θα συντάξουμε το κείμενο. Στη συνέχεια, ο πελάτης αναλαμβάνει να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις ή προσαρμογές έτσι ώστε να καταλήξουμε στα τελικά κείμενα που θα συμπεριληφθούν στο ενημερωτικό/διαφημιστικό φυλλάδιο.

Συνεργαζόμαστε με φωτοτυπικά κέντρα προκειμένου να διεκπεραιώνουμε:

 • Εκτυπώσεις
 • Φωτοτυπίες
 • Βιβλιοδεσίες

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας στείλετε το αρχείο σας (word, excel, ppt, pdf, κ.λπ.) ή να μας καλέσετε να το παραλάβουμε μέσω courier (το κόστος του courier βαρύνει τον πελάτη). Μπορείτε να μας αποστείλετε τα αρχεία προς εκτύπωση ή/και βιβλιοδεσία μέσω e-mail στο info@sac-athens.com .

Αν πρόκειται για αρχεία μεγάλου όγκου, αυτά μπορούν να μας αποστέλλονται μέσω upload σε ασφαλή ftp server, μέσω της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να εξοικονομηθεί ο χρόνος και το κόστος που συνεπάγεται η αποστολή των αρχείων.

Μπορεί να γίνει: παραλαβή από τα γραφεία μας ή αποστολή των εκτυπώσεων στην έδρα σας, μέσω courier. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον πελάτη.

Αναλαμβάνουμε Ψηφιοποιήσεις Φυσικών Αρχείων (εγγράφων, βιβλίων, περιοδικών κ.λπ.). Διαθέτουμε σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό ψηφιοποίησης φυσικών αρχείων, κατάλληλο για τη συντήρηση, διάσωση και αρχειοθέτηση του πρωτότυπου υλικού. Ανάλογα με το είδος και την επιθυμητή χρήση του πρωτότυπου υλικού ακολουθείται και διαφορετική διαδικασία σάρωσης και επεξεργασίας.

Τα αρχεία παραδίδονται σε ψηφιακούς δίσκους DVD ή σε άλλο αποθηκευτικό μέσο του πελάτη (USB stick ή εξωτερικό σκληρό δίσκο). Σε περίπτωση που δε διαθέτετε κατάλληλο δίσκο, μπορούμε να σας παρέχουμε ένα δικό μας δίσκο, τον οποίο θα μας επιστρέψετε μόλις κάνετε αντιγραφή των αρχείων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας εκτεταμένης βάσης δεδομένων, βάσει των συγκεκριμένων προδιαγραφών που θα οριστούν. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα Ηλεκτρονικής Επεξεργασίας Μέσω Οπτικής Αναγνώρισης Χαρακτήρων (OCR) για μετατροπή σε επεξεργάσιμο αρχείο Word.

Τα πλεονεκτήματα της ψηφιοποίησης:

 • Εύκολη καταχώρηση, αρχειοθέτηση και εύρεση από το χρήστη.
 • Ασφάλεια.
 • Εξοικονόμηση χώρου και εύκολη μεταφορά.
 • Διάρκεια στο χρόνο .

Άριστες Υπηρεσίες

Γραμματειακή Υποστήριξη με Σύντομους Χρόνους Παράδοσης

To Studies Applications Center (SAC) επενδύει στις νέες τεχνολογίες και εξελίσσεται έτσι ώστε πάντοτε να προσφέρει άριστες υπηρεσίες για γραμματειακή υποστήριξη , σε ακόμη πιο σύντομους χρόνους παράδοσης.

Studies Applications Center (SAC) - Κατασκευή ιστοσελίδων, ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου, κατασκευή eshop, blogs, portals

Ζητήστε μας να σας υποβάλλουμε αναλυτική οικονομική προσφορά των υπηρεσιών μας, στέλνοντας μας συμπληρωμένη τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνώντας μαζί μας info@sac-athens.com ή στο τηλέφωνο 212 1052708.