ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδίαση & Κατασκευή Ιστοσελίδων – Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων και Eshop – Διαδραστικοί κατάλογοι προϊόντων – Σχεδίαση λογοτύπων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ / ΣΧΕΔΊΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Από τη σύλληψη της ιδέας σας, τη σχεδίαση ιστοσελίδων και την ανάπτυξη τους, μέχρι την επιτυχημένη κατάταξη των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, το Studies Applications Center (SAC) θα σας υποστηρίξει σε όλο τον κύκλο υλοποίησης του έργου.

Στο Studies Application Center κατασκευάζουμε responsive ιστοσελίδες που αντιπροσωπεύουν τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας έχοντας ως κύριο στόχο την καλύτερη προώθηση των υπηρεσιών & προϊόντων σας.

Δημιουργούμε ιστότοπους που είναι πελατοκεντρικοί. Είναι σημαντικό για εμάς η εταιρεία σας να δείχνει την καλύτερη δυνατή εμφάνισή της στο διαδίκτυο, οπότε θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να βεβαιωθούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Ο νέος σας ιστότοπος θα σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει τους πελάτες, και να λειτουργεί απρόσκοπτα σε κάθε συσκευή.

Περισσότερα για την Κατασκευή Ιστοσελίδων – Σχεδίαση Ιστοσελίδων

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Studies Applications Center (SAC) προσφέρει επαγγελματική τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων και eshop.

Αναβαθμίσεις Εικαστικών & Plugins: Αναβαθμίσεις θεμάτων, εγκατάσταση και παραμετροποίηση Plugins, επέμβαση σε χρώματα, Layouts, Fonts…

Τεχνική Υποστήριξη Data Entry: Καταχώρηση δεδομένων, φωτογραφιών, ενημέρωση προϊόντων, κατηγοριών σε eshop, γρήγορη δημοσίευση άρθρων, προσφορών…

Τηλεφωνική Τεχνική Υποστήριξη: Η τηλεφωνική υποστήριξη παρέχετε σε πελάτες οι οποίοι είναι κάτοχοι κάποιου από τα πακέτα τεχνικής υποστήριξης και αφορά υποστήριξη σε θέματα χειρισμού δυναμικής ιστοσελίδας.

Backup: Ένα σημαντικό κομμάτι της Τεχνικής Υποστήριξης είναι η διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας (Back-Ups) ώστε πολύ γρήγορα να ανακτώνται χαμένες πληροφορίες.

Ρυθμίσεις και Παραμετροποιήσεις: Ρυθμίσεις εμφάνισης, layout, χρωμάτων

Διόρθωση Σφαλμάτων: Διόρθωση σφαλμάτων (όπου είναι εφικτό)

Περισσότερα για την Τεχνική Υποστηρίξη

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Στο Studies Applications Center (SAC) αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό του λογότυπού σας, και δημιουργούμε όλα τα έντυπα που είναι αναγκαία για την προβολή σας, όπως επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, επιστολόχαρτα, folder, και μπλοκ.

Σχεδίαση Λογοτύπων & Εταιρικής Ταυτότητας

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε το λογότυπο και την ταυτότητα της επιχείρησής σας από το μηδέν. Το λογότυπό σας είναι το κλειδί για τη δημιουργία της επωνυμίας σας και την οικοδόμηση θετικών σχέσεων με τους πελάτες,  ένα σύμβολο του ποιοι είστε και τι είδους δουλειά κάνετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το λογότυπο και να δημιουργήσουμε κάτι που θα ξεχωρίζει στους πελάτες σας.

Περισσότερα για της Γραφιστικές Εφαρμογές

ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δοκιμάστε τώρα την νέα διαδραστική λύση ψηφιακών εντύπων αποκτώντας απεριόριστες δυνατότητες marketing και αυξήστε την αναγνωσιμότητα σας με το χαμηλότερο κόστος.

Προσφέρουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Η παραγωγή ενός ψηφιακού καταλόγου για τα προϊόντα-υπηρεσίες σας είναι πλέον ευκολότερη και ταχύτερη.  και. Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται έναν ψηφιακό κατάλογο που θα αλληλεπιδρά με τους πελάτες τους. Δημιουργήστε έναν ψηφιακό και διαδραστικό κατάλογο για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε για να αυξήσετε τις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις.

Αφήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς έναν διαδραστικό κατάλογο προϊόντων που θα είναι οπτικά ελκυστικός και θα συμβάλλει στη μετατροπή περισσότερων πελατών.

Περισσότερα για την Ψηφιακή Υποστηρίξη

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Γραμματειακής Υποστηρίξης που απευθύνονται σε όλους τους κλάδους επαγγελματιών (ιατρούς, δικηγόρους, ελεύθερους επαγγελματίες), και εταιρειών (Εμπορικές, Βιομηχανικές & Υπηρεσιών).

Περισσότερα για την Γραμματειακή Υποστηρίξη

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Κρατήστε το κομμάτι της δημιουργίας και αφήστε σε εμάς το τμήμα της έκδοσης.

Περισσότερα για τις Εκδόσεις – Ψηφιακοί Κατάλογοι Προϊόντων

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες ξεκινούν από τον εντοπισμό των επιχειρησιακών αναγκών, και αφού οι ανάγκες αυτές γίνουν κατανοητές, προβαίνουμε στην μελέτη και αξιολόγηση των διαθέσιμων επιλογών.

Περισσότερα για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες γνώσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες Σχεδιασμού και Διοίκησης των Κατασκευαστικών Έργων από το αρχικό τους στάδιο.

Περισσότερα για τις Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Διοίκησης των Κατασκευαστικών Έργων