Πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα;

Πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα; Αυτή είναι από τις πρώτες ερωτήσεις που λαμβάνουμε. Στο Studies Applications Center διαμορφώνουμε την τιμή κατασκευής ιστοσελίδας στις ανάγκες σας χωρίς να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν την τιμή κατασκευής ιστοσελίδας

Όταν υπολογίζετε το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας θα χρειαστεί να λάβετε υπόψη κάποια βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει μία σωστή ιστοσελίδα.

Το πρώτο που θα πρέπει να αποφασίσετε είναι σε ποια πλατφόρμα θα βασισθεί η ιστοσελίδα σας. Σήμερα υπάρχουν πολλά CMS, από τα οποία το πιο δημοφιλές και προτεινόμενο είναι το WordPress. Πρόκειται για μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που προσφέρει ανάμεσα στα πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά ένα περιβάλλον διαχείρισης εύκολο ακόμα και για τον αρχάριο χρήστη.

Στο Studies Applications Center κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που κυρίως βασίζονται στην πλατφόρμα WordPress, αλλά αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας σε Joomla, Open Cart ή Magento μπορούμε επίσης να αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδα σας.

Με χρόνια εμπειρία και συνεχόμενη εκπαίδευση στις νέες τάσεις της αγοράς, αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την σχεδίαση της ιστοσελίδας σας.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι responsive και θα προσφέρει στον επισκέπτη μία μοναδική εμπειρία κατά την περιήγηση στον ιστότοπό σας.

Τι σημαίνει όμως responsive ιστοσελίδα; Η responsive ιστοσελίδα είναι η ιστοσελίδα που προβάλλεται σωστά τόσο σε σταθερούς υπολογιστές όσο και σε τάμπλετ και κινητά χωρίς να χρειασθεί ο χρήστης να κάνει zoom για να “βλέπει” το περιεχόμενο.

Στο Studies Applications Center προσέχουμε την εμπειρία του επισκέπτη στην ιστοσελίδα σας. Τι σημαίνει αυτό; Μία σωστή σχεδίαση ιστοσελίδας θα πρέπει να έχει ως πρώτος κανόνας ο επισκέπτης να βρει τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και όποιες άλλες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας, εύκολα κάνοντας 2-3 κλικ.

Άλλα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν το κόστος ιστοσελίδας

Επίσης, το πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα εξαρτάται από πόσες σελίδες παρουσίασης χρειάζεστε. Εμείς στο βασικό πακέτο κατασκευή ιστοσελίδας παρέχουμε μέχρι 20 σελίδες παρουσίασης. Πιστεύουμε ότι 20 σελίδες επαρκούν στο να προβάλετε με αποτελεσματικότητα την επιχείρησή σας.

Άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την τιμή κατασκευής ιστοσελίδας είναι η πολυγλωσσικότητα, ειδικές λειτουργίες , SEO… Στο Studies Applications Center παρέχουμε basic SEO για όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε. Φροντίζουμε επίσης η ιστοσελίδα σας να είναι γρήγορη, με σωστό κώδικα καθώς και να φιλοξενείται σε  αξιόπιστο server . (δείτε τα Πακέτα Φιλοξενίας Ιστοσελίδας )

Τελικά “Πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα;”

Έχοντας αναφέρει τα πιο βασικά χαρακτηριστικά για μία ιστοσελίδα, στην ερώτηση “Πόσο κοστίζει μία ιστοσελίδα;” μπορούμε να απαντήσουμε προτείνοντάς σας τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες στην ενότητα Κατασκευή Ιστοσελίδας. Στο Studies Applications Center διαμορφώνουμε την τιμή κατασκευής ιστοσελίδας στις πραγματικές σας ανάγκες, προσφέροντας άψογα αποτελέσματα. Η εταιρία μας, με στόχο την ανάγκη κάθε επιχείρησης, έχει δημιουργήσει ειδικά Πακέτα Προσφορών για Κατασκευή Ιστοσελίδας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αν είναι κάτι που σας προβληματίζει η έχετε κάποια απορία σχετικά με την διαδικασία κατασκευής της ιστοσελίδα σας, θα χαρούμε να το συζητήσουμε ώστε να βρούμε την καλύτερη λύση για την προβολή της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο –  Επικοινωνήστε μαζί μας .

Μπορείτε να δείτε δείγμα της δουλείας μας στην ενότητα Projects.

Ευελπιστούμε σε μια καλή μελλοντική συνεργασία και πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε άψογα στον ρόλο μας.