Κατασκευή Ιστοσελίδας για Μικρές Επιχειρήσεις από 120€

Η κατασκευή ιστοσελίδας για μικρές επιχειρήσεις δεν είναι έξοδο, είναι επένδυση. Χτίστε το branding σας και διεκδικήστε την θέση σας στην διαδικτυακή αγορά. Η κατασκευή ιστοσελίδας για μικρές επιχειρήσεις είναι πλέον ανάγκη στην εποχή μας. Στην Ελλάδα πάνω από το 60% του πληθυσμού κάνουν χρήση του διαδικτύου, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Ένας από τους λόγους που χρησιμοποιείται ευρέως το διαδίκτυο είναι για την αναζήτηση προϊόντων και υπηρεσιών σ’ όλους τους τομείς. Πρέπει να σημειωθεί ότι καταγράφεται σημαντική άνοδο στις πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Μπορεί να σκέφτεστε: “Έχω μια μικρή επιχείρηση, γιατί να φτιάξω ιστοσελίδα; Μου φτάνουν τα έξοδα που ήδη έχω, δεν χρειάζομαι άλλα….

Με τέτοιο σκεφτικό δεν πρόκειται να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Η τεχνολογία εξελίσσεται. Αυξάνονται ταυτόχρονα και οι απαιτήσεις των πελατών σας. Το διαδίκτυο είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος από την καθημερινότητα μας και μια τεράστια αγορά.

Το ότι έχετε μια μικρή επιχείρηση δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση στην αγορά. Η κατασκευή ιστοσελίδας για μικρές επιχειρήσεις δεν προϋποθέτει τεράστια έξοδα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας μπορείτε να επιλέγετε μια πιο οικονομική ιστοσελίδα παρουσίασης αλλά και μια πιο εντυπωσιακή και δυναμική ιστοσελίδα με χαμηλό κόστος.

Μια σελίδα στην οποία παρουσιάζεται το προφίλ μιας επιχείρησης αυξάνει την εμπιστοσύνη των χρηστών και ενισχύει το branding σας, το όνομά σας στην αγορά. Μπορείτε να παρουσιάσετε αναλυτικά τις υπηρεσίες σας και τα προϊόντα σας και να βοηθήσετε τους πιθανούς πελάτες σας να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας. Χωρίς να επιβαρύνετε υπερβολικά τα έξοδά σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας για Μικρές Επιχειρήσεις

Θέλοντας να ενισχύσουμε τις μικρές επιχειρήσεις έχουμε δημιουργήσει ειδικά πακέτα προσφορών κατασκευής ιστοσελίδων με τιμές που κυμαίνονται από 120€(+Φ.Π.Α.) για την κατασκευή στατικής ιστοσελίδας και μέχρι 315 €(+Φ.Π.Α.) για κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων. Αν οι ανάγκες της επιχείρησής σας δεν αποτυπώνονται στα παραπάνω πακέτα προσφορών, θα θέλαμε να επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν οικονομοτεχνική προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας.