Ιστοσελίδα για Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα - Studies Applications Center - Κατασκευή Ιστοσελίδων και E-shops

Ιστοσελίδα για Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε καταπληκτικές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Ιστοσελίδα για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα: Χρειάζεται ή όχι; Η δημιουργία ιστοσελίδας για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα αποτελεί βασικό παράγοντα προώθησης και διαφήμισης των υπηρεσιών τους.

Είτε μικρά είτε μεγάλα ξενοδοχεία ή καταλύματα, η προβολή παίζει καθοριστικό ρόλο στο να επιλέγει κάποιος επισκέπτης τη διαμονή του. Το συντριπτικό ποσοστό των επισκεπτών μιας τουριστικής επιχείρησης κάνει χρήση του διαδικτύου για την αναζήτηση και την επιλογή προορισμού και διαμονής. Επομένως, η δημιουργία ιστοσελίδας για τουριστικές επιχειρήσεις αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Αποκτήστε Ιστοσελίδα για το Ξενοδοχείο σας

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα σε καταπληκτικές τιμές με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Παρ’ όλο που η Ελλάδα είναι κορυφαίος τουριστικός προορισμός, πάνω από τις μισές τουριστικές επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ιστοσελίδες. Πολλοί αρέσκονται στην εγγραφή τους σε τουριστικούς καταλόγους ή στην προβολή μέσω Facebook Page.

Είναι αρκετό αυτό για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και να αποκτήσετε περισσότερους επισκέπτες;

Εκτός από τα ποσοστά που πληρώνετε στους τουριστικούς κατάλογους, δεν θα είχατε περισσότερο κέρδος αν αποκτούσατε επισκέπτες και μέσα από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας;

Τουλάχιστον 65% των κρατήσεων γίνονται online

Ενισχύστε την αξιοπιστία του τουριστικού καταλύματός σας!

Τουριστικοί κατάλογοι, όπως Booking.com, TripAdvisor, Trivago, Ekdromi.gr, μπορούν να φέρουν σημαντικό ποσοστό πελατών στην επιχείρησή σας. Σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητούμε την επιτυχία αυτών των καταλόγων. Όμως, θεωρούμε απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση της αξιοπιστίας μιας τουριστικής επιχείρησης, την ύπαρξη επαγγελματικής ξενοδοχειακής ιστοσελίδας.

Η εμπειρία που αποκομίζει κάθε χρήστης από την ιστοσελίδα ξενοδοχείου παίζει καθοριστικό ρόλο για την τελική του απόφαση: Θα κάνει ή όχι κράτηση. Όταν ένα τουριστικό κατάλυμα διαθέτει μια επαγγελματική ιστοσελίδα διαθέτει ταυτόχρονα και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μια καλά οργανωμένη και ενημερωμένη ξενοδοχειακή ιστοσελίδα σίγουρα θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στην απόφαση του επισκέπτη.

Κάθε τουριστική επιχείρηση επιβάλλεται να έχει και μια δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο… αν θέλει να πετύχει.

Αποκτήστε ή Ενοικιάστε ιστοσελίδα για Ξενοδοχεία και Τουριστικά Καταλύματα

Η εταιρία μας, με στόχο την ανάγκη κάθε επιχείρησης, έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα προσφορών για κατασκευή ή ενοικίαση ιστοσελίδας για ξενοδοχεία και μικρά τουριστικά καταλύματα  σε ανταγωνιστικές τιμές. Αν οι ανάγκες της επιχείρησής σας δεν αποτυπώνονται στα πακέτα προσφορών κατασκευής ιστοσελίδας, θα θέλαμε να επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν οικονομοτεχνική προσφορά.