Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σε ένα κόσμο που εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι τάσεις και τα ενδιαφέροντα αλλάζουν ραγδαία.  Όλοι αναζητούμε εταιρίες που να ακολουθούν τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις των Νέων Τεχνολογιών. Οι “Ξεπερασμένες” ιστοσελίδες που σχεδιάστηκαν πριν κάποια χρόνια χρειάζονται επειγόντως επανασχεδιασμό για να ανταπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις. Μόνο έτσι θα ξανακερδίσουν τη χαμένη “δόξα” τους και την αναγνώριση που τους αξίζει.

Χρειάζομαι Επανασχεδιασμό Ιστοσελίδας;

Αν η ιστοσελίδα σας έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά , τότε θα πρέπει να αναρωτηθείτε σοβαρά μήπως βλάπτει τελικά την επιχείρησή σας αντί να την βοηθήσει. Τα βασικά χαρακτηριστικά που δηλώνουν ότι χρειάζεται η ιστοσελίδα επανασχεδιασμό είναι:

Ξεπερασμένος Σχεδιασμός
Η εμφάνιση της ιστοσελίδα σας πρέπει να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις. Τα χρώματα, στυλ, εφέ κ.α. πρέπει να ακολουθούν τους σημερινούς κανόνες για user friendly website.

Ξεπερασμένες Λειτουργίες
Η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας πρέπει να ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας. Ξεχάστε το Flash! Δεν είναι συμβατό με όλες τις συσκευές.

Δύσκολη Πλοήγηση
Η πιο σωστή στρατηγική είναι ο χρήστης να μπορεί να βρει αυτό που αρχικά έψαχνε με 2-3 κλικ. Η δυσλειτουργική πλοήγηση θα κουράσει τους αναγνώστες. Επίσης, η αργή ταχύτητα, οι  κατεστραμμένες συνδέσεις ωθούν τους επισκέπτες για έξοδο από την ιστοσελίδα.

Εσφαλμένη Εμφάνιση
Η ιστοσελίδα σας δεν προσαρμόζεται σε διαφορετικές συσκευές, δεν έχει Responsive Design.

Χαμηλή κατάταξη στους πίνακες αναζήτησης
Ένας κατάλληλος επανασχεδιασμός θα επιτρέψει στην ιστοσελίδα σας να διατηρήσει μια υψηλή θέση στην κατάταξη έναντι των θέσεων των ανταγωνιστών σας.

Όταν κάνουμε επανασχεδιασμό ιστοσελίδας και μετατρέπουμε μια “παλαιά” με μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα μόνο θετικό όφελος μπορεί να έχει για την επιχείρηση.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δηλώνουν ότι είναι απαραίτητος ο επανασχεδιασμός ιστοσελίδας. Ένα μόνο αρκεί, και αυτό είναι το να θέλετε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.

Συμπέρασμα: “Ναι” στον Επανασχεδιασμό Ιστοσελίδας

 Σήμερα οι μόνες ιστοσελίδες που έχουν “ελπίδες” στο διαδίκτυο είναι οι Δυναμικές Ιστοσελίδες

Μια Δυναμική Ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώνετε μόνοι σας όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Εκτός από αυτό, η δυναμική ιστοσελίδα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται σε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης παρά μια “παλαιά” ιστοσελίδα με ξεπερασμένα χαρακτηριστικά.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός, με έμφαση στην λειτουργικότητα και το Responsive Design είναι από τα πολλά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει η ιστοσελίδα σας.

Επίσης, η σύνδεση της ιστοσελίδας σας, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η συνεχή ανανέωση και συντήρηση του περιεχόμενου της ενισχύουν το επαγγελματικό σας προφίλ στο διαδίκτυο.

Στο Studies Applications Center (SAC) η Κατασκευή Ιστοσελίδων γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησής σας και την φιλικότητα προς τον χρήστη. Δίνουμε έμφαση στο σύγχρονο σχεδιασμό της ιστοσελίδας, στην λειτουργικότητα και στο responsive design.

Γνωρίζουμε τι χρειάζεται να εμπεριέχει μία πετυχημένη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και αυτό το στοιχείο μας κάνει αποτελεσματικούς προσαρμόζοντας την τεχνογνωσία μας στις ανάγκες σας.

Ζητήστε μας να σας υποβάλλουμε αναλυτική οικονομοτεχνική προσφορά για επανασχεδιασμός ιστοσελίδας, στέλνοντας μας συμπληρωμένη τη Φόρμα Επικοινωνίας ή επικοινωνώντας μαζί μας info@sac-athens.com ή στο τηλέφωνο 212 1052708.